Mottóm:
"DÖNTS EGO NÉLKÜL,
VALÓSÍTSD MEG AZ EGO
SEGÍTSÉGÉVEL!"

Életfeladat Mentor
Hollisztikus Egészségmegőrzés

Van egy velem született tisztánérző képességem, amivel rá tudok hangolódni a másik ember belső világára, problémáira és látom a megoldás útját és az összefüggéseket. Érzékelem, melyik az a probléma, blokk,amivel először érdemes foglalkozni, látom a kialakulásának a gyökérokát és a megoldáshoz vezető utat, lépéseket. Viszont Cselekedni nem tudok helyetted. Feltérképezzük az utat, ami megoldáshoz vezet, de Neked kell végigmenni rajta. Megtanítom, hogyan tudsz Te is ráhangolódni a gyökérproblémára és a saját megoldásaidra külső segítség nélkül. Mindenki képes rá, csak nem fejlesztettük ki magunkban, sajnos nem iskolai tananyag. Én támogatlak és segítek az úton maradni, bármennyire is komfortzónán kívüli Neked. Képes vagyok látni a valódi Éned, hinni benned, amíg saját magad is elhiszed mire vagy képes.

A változásban találtam meg az állandóságot.
A folyamatos belső átalakulás a lételemem.

HOGYAN NYÍLOTT KI AZ ÉN ÉLETFELADATOM?

A nevem Renáta, Édesanyám nevezett el így:"ÚJJÁSZÜLETÉS"t jelent.
A nevem Tamás is, apámtól kaptam ezt a vezetéknevet : "HITETLEN"t jelent.
Az Egóm, nagyon erős volt, mindenben kételkedtem, ami szabad szemmel nem látható, nem leírható. Hosszú volt az út, mire a lelkem és a hitetlen egóm közelíteni tudott egymáshoz és meg mertem hallani a lelkem szavát. Kinyitottam egy csatornát, azt az alagutat, amin keresztül feltárult egy új világ, egy olyasfajta létezés, amelynek alapja a Hit. Ezen a csatornán keresztül -ha tisztán tartod és átengeded-az összes válasz meg tud érkezni ami az életedet, döntéseidet befolyásolja. Hatalmas nyugalmat ad. Ezt nevezik lelki békének. Úgy érzem még csak az út elején járok, hiszen, mi lesz velem 70-80 évesen? Nyugalmat ad, hogy ezen a csatornán keresztül, bölcsesség, szeretet önzetlen hit árad, egy olyan típusú tudás, ami összefüggéseiben láttatja a létezésem okát. Ha hagyom, ha megengedem. Megengedtem magamnak, hogy lássak. Először csak pillanatokra bukkant fel, mint egy sugallat(megérzés), aztán egyre többször figyeltem rá, tudatosan kerestem azt az érzést, ami összeköt a fenti világgal. Ahogy szélesedett a csatorna, egyre több válasz, egyre több megértés érkezett. Egyre tudatosabb lettem arra, hogy figyeljem a jeleket, amik testérzet formájában jelentkeznek először. Az áttörést az hozta meg, amikor ezeknek az egyre erősödő testérzeteknek hitelt adtam (vagyis az Egóm) és e szerint cselekedtem. Ez volt az a pillanat, amikor a "mindent tudó" Egóm átadta az irányítást a Lelkemnek.. Meghívott a Lelkem a testembe, a valódi jelenembe. Abba az életembe, amit elterveztem magamnak még születésem előtt. Azóta töretlenül hiszek, és minél több embernek szeretném továbbadni, megtapasztaltatni ezt az érzést, amikor nem elméből (Egóból), hanem a szíveddel cselekszel, a Lelked hívó szavát követve. Nem félretenni, megsemmisíteni kell az Egót, csak integrálni ebbe a Földi rendszerbe, hiszen A Lélekkel együtt érkeztek ebbe a testbe mindegyiknek van létjogosultsága. Az Ego a cselekvő hitetlen férfi oldalad, a Lélek pedig a Hívő, az egyetemes bölcsességekre emlékező Női oldalad. Együttműködésükkel tud megindulni az akarás nélküli valódi teremtés. A lélek tudja, emlékszik az életfeladatodra, de csak az ego képes megcselekedni. Ő van összeköttetésben az érzékszervekkel, ő uralja. A Lélek az érzések irányítója.  Ha ez a 2 világ szövetséget köt, akkor tud elindulni a valódi teremtés benned. Tanárból, pénzügyi szakértőből egy más típusú vezető/kísérő lettem. Életutakat kísérek, technikákat adok a hozzám fordulóknak, hogy az egójukat hogyan tudják lenyugtatni, lefegyverezni, hogy meghallják a Lelkük szavát, a küldetésüket, életfeladatukat. Több, mint 10 éve dolgozom egyéni energiamunkával. Ami engem is előre vitt a saját életemben, abban tudok hinni, azt adom tovább. Segítek egyensúlyba hozni az Egód és a Lelked hangját, így hosszú hezitálások helyett gyorsabban tud "jó" döntés születni egy-egy élethelyzetben.

HANGOLÓDJ A KÖZÉPPONTODRA

hány percig vagy csendben
Web Designer 50%
hány percet meditálsz egy nap?
Web Designer 50%

Az Egóm, nagyon erős volt, mindenben kételkedtem, ami szabad szemmel nem látható, nem leírható. Hosszú volt az út, mire a lelkem és a hitetlen egóm közelíteni tudott egymáshoz és meg mertem hallani a lelkem szavát. Kinyitottam egy csatornát, azt az alagutat, amin keresztül feltárult egy új világ, egy olyasfajta létezés, amelynek alapja a Hit. Ezen a csatornán keresztül -ha tisztán tartod és átengeded-az összes válasz meg tud érkezni ami az életedet, döntéseidet befolyásolja. Hatalmas nyugalmat ad. Ezt nevezik lelki békének. Úgy érzem még csak az út elején járok, hiszen, mi lesz velem 70-80 évesen? Nyugalmat ad, hogy ezen a csatornán keresztül, bölcsesség, szeretet önzetlen hit árad, egy olyan típusú tudás, ami összefüggéseiben láttatja a létezésem okát. Ha hagyom, ha megengedem. Megengedtem magamnak, hogy lássak. Először csak pillanatokra bukkant fel, mint egy sugallat(megérzés), aztán egyre többször figyeltem rá, tudatosan kerestem azt az érzést, ami összeköt a fenti világgal. Ahogy szélesedett a csatorna, egyre több válasz, egyre több megértés érkezett. Egyre tudatosabb lettem arra, hogy figyeljem a jeleket, amik testérzet formájában jelentkeznek először. Az áttörést az hozta meg, amikor ezeknek az egyre erősödő testérzeteknek hitelt adtam (vagyis az Egóm) és e szerint cselekedtem. Ez volt az a pillanat, amikor a „mindent tudó” Egóm átadta az irányítást a Lelkemnek.. Meghívott a Lelkem a testembe, a valódi jelenembe. Abba az életembe, amit elterveztem magamnak még születésem előtt. Azóta töretlenül hiszek, és minél több embernek szeretném továbbadni, megtapasztaltatni ezt az érzést, amikor nem elméből (Egóból), hanem a szíveddel cselekszel, a Lelked hívó szavát követve. Nem félretenni, megsemmisíteni kell az Egót, csak integrálni ebbe a Földi rendszerbe, hiszen A Lélekkel együtt érkeztek ebbe a testbe mindegyiknek van létjogosultsága. Az Ego a cselekvő hitetlen férfi oldalad, a Lélek pedig a Hívő, az egyetemes bölcsességekre emlékező Női oldalad. Együttműködésükkel tud megindulni az akarás nélküli valódi teremtés. A lélek tudja, emlékszik az életfeladatodra, de csak az ego képes megcselekedni. Ő van összeköttetésben az érzékszervekkel, ő uralja. A Lélek az érzések irányítója. 

Ha ez a 2 világ szövetséget köt, akkor tud elindulni a valódi teremtés benned. Tanárból, pénzügyi szakértőből egy más típusú vezető/kísérő lettem. Életutakat kísérek, technikákat adok a hozzám fordulóknak, hogy az egójukat hogyan tudják lenyugtatni, lefegyverezni, hogy meghallják a Lelkük szavát, a küldetésüket, életfeladatukat.

Több, mint 10 éve dolgozom egyéni energiamunkával. Ami engem is előre vitt a saját életemben, abban tudok hinni, azt adom tovább. Segítek egyensúlyba hozni az Egód és a Lelked hangját, így hosszú hezitálások helyett gyorsabban tud „jó” döntés születni egy-egy élethelyzetben.

Milyen problémával fordulhatsz hozzám?

Bármivel amire keresed a választ vagy vágysz a megoldására.

A teljesség igénye nélkül, amivel már eredményesen dolgoztam:

-Kapcsolati problémák gyökere és rendezése: párkapcsolat, szülőkkel, gyermekkel való kapcsolat rendezése, anyós/após-meny/vő,

-Energetikai pár megtalálása

-Életút, életfeladatra rálátás „emlékezés”

-Női szerepek, Női egyensúly megtalálása

-Babafoganás segítése-(miért nem jön össze a baba-gyökérproblémára a rálátás)

-Magzatkommunikáció- a baba életútjára ránézés, illetve az örömteli szülésre hangolódás

-Traumatikus szülésélmény feldolgozása

-Gyász, elengedés

Sokan kérdezik Tőlem, akik először járnak Nálam, hogyan fog zajlani egy egyéni találkozó.

I. rész:

Egy ilyen találkozón a főszerep az érzékszerveké. A folyamat során tartok egy teret, ami a belső érzékelésedet felerősíti és egyben tanítom is ezt a technikát, hogy kellő gyakorlás után otthon is magabiztosan tudd alkalmazni. Célom, hogy minél több ember megtanulja és tudja otthon is alkalmazni segítség/segítő nélkül. Rendszeres gyakorlással ráérzel arra, hogy mikor válaszol az Egód és mikor érkezik a középpontodból/belső énedből a válasz.

Miért fontos, hogy a középpontomból/belső Énemből érkezzen a válasz?

Az Egónak szerepe a védekezés. Összegyűjtötte sejtszinten legalább 7 generációra visszamenőleg a veszélyes helyzeteket, védekezőmechanizmusokat. Az Ego a múltból táplálkozik és nem a jelen pillanatra reagál. A mostani helyzetre a megoldásaid a középpontodban találod, ugyanis ez kapcsolódik a Mosthoz, a jelen kollektív tudathoz, a Földi energiákhoz és az Univerzumhoz egyszerre.

Egy kényelmes fotelban helyezkedsz el. Az első fél óra beszélgetésé, megérkezésé. Mutatok pár illatot- esszenciális olajat, amiből választasz egyet és az fog menni a párologtatóba, segítve a folyamataidat a kezelés alatt.

A beszélgetés egyfajta hangolódás már, arra a témára, amivel ma dolgod van. Az Egód sok témát tud hozni, vagy egyről gondolja úgy, hogy azzal van a problémád, de sokszor teljesen máshonnan kell indulnunk. Erre készülj fel:) A gyökérproblémát keressük. Mindig a „legfelül” lévő problémával kezdünk. A találkozó végén rálelsz a benned lévő egyéni megoldásodra.

II. rész:

Kényelmesen elhelyezkedsz és becsukod a szemed. Az elkövetkező kb. 1órában a belső éneddel, a középpontoddal fogsz beszélgetni. Minden megoldás benned van, csak ki kell bányászni Magadból. Ha nem szoktál rendszeresen befelé figyelni, akkor sokszor az Egótól fogod kapni a választ a belső Éned/Középpontod helyett. Én abban segítek, hogy ilyenkor szólok, hogy ez Egóból jött válasz volt és segítek visszakanyarodni a középpontodhoz. Minden információ benned van, a tested egyes részében van elraktározódva. (Minden információ, blokk a különböző testrészeidben van eltárolódva, ezt érzékelem és oda helyezem a fókuszod.)Minden információnak van egy elérési útvonala az agyadban, erre kapcsolódunk rá, ennek a mentén haladunk. Én is becsukom a szemem, Rád hangolódom, néha van, hogy kérem, fogd meg a kezem, hogy könnyebb legyen a hangolódás. Szólok, melyik testrészedre koncentrálj, hova lélegezz, honnan várd a választ. Én egyfajta csatornaként működöm. Fogok kérdezni a folyamat során kérdéseket, amikre azt kérem majd, hogy azt válaszold ami először eszedbe jut: Ez lehet egy szó, érzés, egy megjelenő kép vagy szín hang. Bármi, a lényeg, hogy ne gondolkodj, azt mond ami először eszedbe jut. Azt is hozzáteszem, nem kell, hogy a válasz a kérdésre feleljen, sőt sokszor az a jó ha nincs összhangban. Azzal sincs semmi baj, ha esetleg nem jön rá semmi válasz. Ilyenkor választok egy illóolajat, ebbe ha beleszagolsz, 20 mp alatt képes az erősebb blokkokat is oldani a testben. Olyan kémiai folyamatok, oldódások tudnak elindulni, hogy megérkezik a válasz és tovább tudunk indulni a gyökérproblémához. Minden elakadásnál használok olajat, van akinél többre van szükség van akinél kevesebbre. Az esszenciális olajokkal a kezelés lerövidül, a növények tiszta rezgése emeli a rezgésszintedet. Mivel a szaglóközpont összeköttetésben van az emlékek feldolgozásáért felelős résszel(hippokampusz) az agyban, nagyon gyorsan tudnak felülíródni egy-egy megfelelő illat által az elraktározódott rossz emlékek, lenyomatok, amik akadályozzák a továbbhaladást a belső folyamatodban.

Minden információnak van egy elérési útvonala az agyadban, azon megyünk végig. Ez mindenkinél egyéni ezért a kérdések és a gyakorlatok is egyéniek a folyamat során. Én abban tudlak segíteni, hogy Rád hangolódva illetve ráhangolódva erre az útvonalra, a „helyes” úton tartalak, ha letérnél, szólok. A kérdések, amiket felteszek, azok is Tőled jönnek, a Te energetikai rendszeredből és addig megyünk, ameddig a gyökérproblémához el nem érünk.

III. Rész.

Amikor eljutottunk a gyökérproblémához, vagy esetleg már nagyon fáradt vagy és nem bírod, lassan kinyitod a szemed. Itt összegezzük az érzéseidet, lezárjuk a folyamatot. A folyamat során mindig kirajzolódik, az is, hogy mi a fizikai világban a következő lépés. Az a fizikai cselekedet, amit meg kell tenni. Ez egy fontos része a folyamatnak, ez fogja stabilizálni az újonnan létrejött energia rendszert. Ez fog magabiztosságot, hitet adni az Egónak, hogy így is működik/működhet, nem kell neki a fejedben folyamatosan duruzsolni, hogy veszélyes, vagy sikertelen lesz ezen a más módon gondolkodni, cselekedni. Szóval házi feladat mindig van, erre készülj.

A hozzám fordulók az ülés végén mindig egy felszabadult, emelkedettebb lelkiállapotról számolnak be.

 

Módszerek, amiket tanultam,  tanítók, akik inspiráltak, emlékezni segítettek:

Végzettségek I. :

-Nalíni Szertartásvezető Képzés– Kovács Gyöngyi Nalíni

-Embodiment- Ráth Zsuzsanna

-Yin jóga tanár-Kata van Doesselaar

-Kismama- és babás jógaoktató(RYS 200)- Kovács Gyöngyi Nalíni

-SVT (spirituális választerápia)- Petrinyecz Anita

-Pszichotronika ( lélek és szellemgyógyászat)- Klujber Katalin

-Thai Kismama masszázs

-Aromatouch masszázs

-Aromaterápiás tanácsadó

Végzettségek II.:

-Biológia- környezetvédelem szakos tanár

-Waldorf pedagógia- tanítói szak

-Banki, pénzügyi szakértő

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top